سیمانکاری شسته
آیا می دانستید که نمای یک ساختمان هویت و شخصیت آن ساختمان را نشان می دهد؟
آیا تا به حال فکر کرده اید که چه عواملی باعث می شود که نمای ساختمان ها با یکدیگر تفاوت داشته باشند؟
شاید در زمان اجرای نمای ساختمان این سوالات به ذهنتان خطور کند. سایت طرح سنگ تصمیم گرفته قدمی در این راستا بردارد و به شما کمک کند. تا بتوانید بهترین تصمیم را گرفته و عملی نماید. مطالب زیرین چرایی و مراحل سیمانکاری شسته را به طور مختصر بیان می کند. پس با ما همراه باشید و با اطلاعات کامل اقدام سیمانکاری کنید.
تا به امروز ما شاهد نماهای مختلفی از نوع سیمانی بوده ایم که هر یک جذابیت و زیبایی مختص به خود را داشته اند. به نظر شما چرا نمای ساختمان را سیمان می کنند آن هم از نوع شسته تا به حال به این موضوع فکر کرده اید؟ صد در صد دلیل محکمی وجود دارد در کنار ما باشید تا سمیانکاری شسته را بررسی کنیم.
سیمان کاری نمای ساختمان:
اولین مولفه ای که جزء با اهمیت ترین ها نیز به شمار می آید مقاومت این مصالح است. سیمان در برابر تغییرات جوی مقاومت بسیاری از خود نشان داده و توانسته در این زمینه خوش بدرخشد. استحکام این مصالح در برابر آتش نیز زبان زد است. دومین مولفه قیمت سیمان نسبت به دیگر مصالح مانند شیشه، سنگ و حتی آجر است.
تا به اینجا چرایی سیمانکاری را متوجه شدیم حال می خواهیم در مورد مواد تشکیل دهنده آن اطلاعاتی داشته باشیم. شما برای سیمانکاری شسته به مصالح زیر نیاز دارید که مقدار آن را متراژ سطح و دیواره مشخص می کند.
1ـ سیمان سفید و یا سیاه
2ـ پودر جوشقان
3ـ سنگ
ترکیب سیمان شسته در نما:
این مصالح فوق العاده ترکیبی از سیمان سفید، سنگ دانه های رنگی و متفاوت، پودر سنگ و رنگ های معدنی خواهد بود. این ترکیب باعث استحکام سیمانکاری می شود و ظاهر آن را بسیار زیبا و جذاب می کند. امروزه سیمانکاری شسته با این ترکیب جزء پرکاربرترین اجراها به شمار می آید. ترکیبات بالا و نوع و مقدار آن به نما و طرح مورد نظر بستگی دارد. برای داشتن یک سیمانکاری سفید باید از سیمان سفید بیشتر استفاده کنید و بلعکس برای نمای سیاه از سیمان سیاه بیشتر استفاده می شود. تا به اینجا شاید فکر کنید که این نمای سیمان کاری چه فرقی با دیگر نماهای سیمانی دارد، نکته قابل توجه این است زمانی که پروژه به پایان می رسد آن را با آب خواهند شست به همین دلیل نام این نوع از سیمانکاری را سیمانکاری شسته نامیده اند.
طرح اولیه و اجرا در سیمانکاری شسته:
یکی از مولفه های سیمانکاری شسته را طرح اولیه به خود اختصاص داده بود. شما باید قبل از اجرای پروژه سیمانکاری طرح مورد نظر را طراحی و مطابق با آن سیمانکاری را انجام دهید. هر چه طرح ارائه شده پیچیده تر باشد مصالح و لوازمی که نیاز دارید پیچیده تر است. مثلا اکثر طرح های رومی نیاز به شاسی کشی دارند که آن را با جوش کردن توری رابیتس و فلز به یکدیگر انجام می دهند. بعد از انجام این مرحله پودر سنگ را با سیمان مورد نظر سفید یا سیاه مخلوط کرده و به عنوان خمیر ملات و زیر کاری روی شاسی کشی می پاشند. این زیر کاری باید دقیق انجام شود زیرا مرحله اولیه یک سیمانکاری به شمار می آید.
اگر بخواهید یک نمای بی نظیر و مستحکم داشته باشد در زمان زیر کاری ملات مورد نظر را با بهترین مصالح آماده کنید و سعی کنید میزان چسبندگی آن را بالا ببرید. نکته قابل ذکر قبل از سیمانکاری این است که هر چه محل مورد نظر مرطوب باشند سیمانکاری شسته بهتر عمل می کند. آب دهی محل مورد نظر را تا 7 روز ادامه دهید تا به مرحله رویه کاری برسید.
امروزه نماهای با سیمانکاری سفید بسیار جلوه گر هستند و بیشتر افراد سعی بر این دارند که در سیمانکاری شسته این گونه عمل کنند. در بالا به طور متخصر توضیح دادیم که برای اجرای سیمانکاری به رنگ سفید چه کار باید کرد. حال می خواهیم توضیحات خود را کامل نماییم.
سیمانکاری سفید:
سیمانکاری شسته آن هم از نوع سفید را با سیمان سفید و پودر سنگ انجام خواهند داد. که مراحل به پایان رساندن آن اینگونه انجام خواهد شد. یک استادکار ماهر بعد از طرح اولیه و کارهای پیش زمینه خمیری مخلوط شده که ملات نام دارد را با یک ماله آن هم از جنس پلاستیکی به سطح مورد نظر مالیده و ضخامت مورد نظر آن را نیز بررسی خواهد کرد نباید از 5 میلیمتر کمتر و نباید از 10 میلیمتر بیشتر باشد
ماساژ دادن سطح سیمانکاری و آب دهی همزمان قبل از خشک شدن یکی از مواردی است که یک استادکار به آن اهمیت می دهد و این عمل را با اسفنج های نرم و یا ماله های مخصوص و نرم انجام می دهد، آن قدر به ماساژ دادن ادامه می دهد تا یک سطح صاف به دست آید. برای بالا بردن مقاومت و تثبیت آن روزی 3 بار و طی 3 روز باید سیمانکاری را آب دهید.
در قسمت های بالا صحبتی از ترک خوردگی در سیمانکاری شسته نشد اما اگر بخواهید از این معضل به دور باشید باید به نکات بسیار جالبی توجه کرد. یکی از این مولفه های نشست ملات زیرین بوده که در اثر انبساط و انقباض صورت می گیرد. علل دیگر مصالح سنگین خواهد بود که سعی بر آن داریم راهکارهای را ارائه دهیم تا به این مشکل برنخورید.
1ـ تقسیم بندی سطح مورد نظر برای سیمانکاری
2ـ به کارگیری رنگ های نانو در ملات
3ـ طراحی بر روی سطح مانند درخت و …
4ـ به کارگیری الیاف در زمان سیمانکاری
سخن پایانی:
برای اجرای پروژه های سیمانکاری با مراجعه به سایت طرح سنگ می توانید آنچه که در ذهن می پرورانید را محقق سازید. این سایت توانسته تا به امروز نظر بسیاری از متقاضیان را جلب و رضایت آن ها را از آن خود سازد. زیرا سایت در تمامی مراحل همراه و پشتیبان مشتریان خواهد بود. با مراجعه به آن تجربه ای بی نظیر برای خود رقم خواهید زد.